sayangku ! :3


comey kan bicycle nie .. again aku suka buh gambar yg x dak kena mengena ..
tdi , as usual aku n kak aku akan pergi bazar ramadan lepas balik sekolah ..
p/s : kmi balik pukul 5 tiap2 hari .. penat tu dh kira biasa la ..
tu la kak aku ambik lesen separuh so x leh nek motor ..

uke . tdi kat bazar , aku jumpa byk lelaki yg mata dy iras2 si dia , K ..
yg mcm muka dy pun ada .. mcm ja ..
aku gtau kat kak aku ..
tau kak aku jawab apa ?? .. ag nie angau !
then sumer tgk .. aku mcm ergh argh ugghh .. sumer ada ..

NEXT !! -.-


cantik x phone i ?? ^-^
ala biar la aku nk prasan sikit .. hampa nie .. = ='
emm .. uke la aku dh x de idea ..
actually nk keluar gi cari baju ..
tp duk layan tv smpai bila pun x abis ..
so , last2 cancel .. = ='

k .. utk menghalang aku merapu dgn ini aku akan stop .. bye .. ~

3 comments:

sAhizatuL sAhimi said...

ari baju? baju rya kee? :D

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

hahaha ;) sama cam kes hana je ;)

Iera balqis said...

haha..sabar je la dear ;)