annoying girl in band !!

cmni citer dy ..nma bdak nie Los Angeles .. dy nie mmg slalu cari psal ngan aku .. baru2 nie aku mmg x tahan ngan dy .. tahap kritikal dh !! ape dy buat ? dy ambik bju yg spatutnya aku pkai utk perf0rm .. pastu ape gi .. aku diam je la .. sebab x nk keruhkan lgi keadaan .. aku p0n gi tgk buku l0g .. mmg aku punya baju .. cuma ari sukan aku x msuk dy pkai bju tu .. sbab x ckup baju .. skali tu ja .. pastu aku ngadu kat Adi .. Adi pi tnya dy .. tau x dy jawab apa ?? dy kata bju tu dy pkai since f2 ???!!! SAY WHATT??!!! THIS IS BULLSHIT MANNN!??!!!! sbelum nie apa yg dy buat kat aku , aku x peduli juz let it g0ne with the wind kata oqg p0teh .. aku siap ckp ngan dy .. ehhh! dy pulak x lyan aku cm aku yg salah .. aku mmg sakit ati ngan dy nie .. pastu tau apa dy ckp kat Adi ?? "Amira nie slalu cari psal ngan aku !" .. HEY !! spa yg teraniaya skarang nie ??? ambik kau ayat x leh blah .. tp mmg kenyataan !! stiap kali dy buat aku .. aku yg pi ckp ngan dy dulu .. 0n reason x mau buat musuh .. tp dy mcm kutu babi ja .. org kasi chance dy pijak2 kpala dah tu hisap darah org !! mmg dasar drakula ! hmm aku tulis kat bl0g nie sbab aku nk luahkan n f0rget apa dy buat kat aku .. aku mmg x leh tahan ngan budak sek0r nie ... aku harap dy x buat lgi dh n aku harap sgt2 klau dy buat aku akan sabar n x ambik hati ..

2 comments:

nurul zulaikha said...

be strong girl! :)

MisZy MiChiKo said...

thx for ur w0rds ..! >.<